Χαλκηδόνα NEWS : Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας «Μέτρες-Σωζούπολη» / Κοπή Πίτας

Η χρονιά μας φέτος πήγε λίγο πίσω, αλλά ήρθε να μας αποζημιώσει με μια κοπή πίτας που τα είχε όλα... Ξεκινήσαμε με την ονοματοδοσία της αίθουσας "Παναγιώτης Χρηστίδης", και την βράβευση της οικογένειας Χρηστίδη, τιμής ένεκεν της προσφοράς του ως μέλος διοικητικών συμβουλίων και ακούραστου εθελοντή. Συνεχίσαμε με τον καθιερωμένο αγιασμό για το νέο έτος και κλείσαμε τη βραδιά με την κοπή πίτας του πολιτιστικού συλλόγου. Τυχεροί της βραδιάς, το τμήμα Γυναικών και δύο νεαρές χορεύτριες από τα παιδικά τμήματα.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ.Αναγνωστόπουλος, ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης κ.Αρβανιτίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιουτίκας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γέφυρας κ.Αποστόλου, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Σαμανδαράς, οι Τοπικοί σύμβουλοι κ. Θεοδώρου, κ. Σαββέλης, κ. Βορδογιάννης και κα Ασημακοπούλου, η πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γέφυρας κα Χατζηκύρκου, η πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. και γενική γραμματέας του Ιερού Ιδρύματος Ανατολικής Ρωμυλίας "Η Αγία Τριάδα" κα Ασανιώτου, ο κ. Χρυσόπουλος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σωζούπολης Χαλκιδικής, ο κ. Λιολίδης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλικράτειας, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Αθανασίου, ο κ. Ιωαννίδης από την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Ν. Θεσσαλονίκης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Κάτω Γέφυρας "Άγιος Γεώργιος" κα Μπίτση, ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων Μουσείου Βαλκανικών πολέμων κ. Μικρόπουλος καθώς και μέλη του συλλόγου, ο πρόεδρος κ. Μπίσκας και το διοικητικό συμβούλιο του Κ.Σ. Γέφυρας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου που μας τίμησαν με τη χθεσινή τους παρουσία.
Τις θερμές μας ευχαριστίες στους επαγγελματίες του χωριού που συνεισέφεραν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της χθεσινής εκδήλωσης.
Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φίλους και συνεργάτες μας κ. Ζίγρα Γεώργιο για την αφιλοκερδή φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, τον κ. Κωνσταντινίδη Τριαντάφυλλο που συνόδευσε μουσικά το γλέντι που ακολούθησε με τη γκάιντα και το καβάλι του και τέλος τον κ. Μυλωνόπουλο Χρήστο που μας συγκίνησε με την αφιέρωση του ηπειρώτικου μοιρολογιού "Ελληνικά Βουνά" στην οικογένεια του Τάκη Χρηστίδη, ως φόρο τιμής στην προσφορά του στο σύλλογό μας.
Ραντεβού στην επόμενη εκδήλωσή μας...












Σχόλια